Monday, 29 April 2013

(one of my bestie) #throwback version

Pasped & Me
LOOOOOOKKKKK!
die tulis ape tu?
yup babe! ILOVEYOU too three four..
dari form 3 sampai laa skrg..
PERCAYA ATAU TIDAK??
antara kami - No problem, no fighting, sume no lagi.. bertahun2 kian lamenye.. takde lagi masalah yg buat kami bmasam muka n gado2..

Note: "BFF" It means when two friends have a close relationship together.too close..
Karok after myra weeding (menggila ngn pasped jap)



Actually dlm psahabatan, kite mesti ade kepercayaan, masalah sama2, enjoy sama2, boleh dkatakan semua sama2, tp yg plg penting bila kawan kita bermasalah, seeloknye kita sbgai bbf mesti support, tegur n bukan membenci, membenci adelah taktik yg SALAH sama skali..
Banyak dh situasi yg pasped ni ade ngn aku, lagi2 time skola dulu..

1. sy buat kerja jahat nakal.. dialog tuk pasped "please cover me!"
HAHAHAHA (comel je)

2. Kalau kantoi buat kerja jahat nakal, pasped penyelamat, (sbb muka dia innocent gila) so, mesti lepas..

tu jela contoh2, wlupn banyak lg sbnrnye..
Last but not least, jahat nakal tu tak salah, tapi kite kena lah tau PLAN yg menyelamatkan kita, tak jadi plan A buat plan B.. kan gitu? hahahahaha *gelak jahat*

P/s: si comel pasped SERBA BOLEH yeayyy!

Comel kan kan kan ^_^



3 comments:

  1. do follow my blog,da lama jugak ta update..huhuh,anyway na follow lagu mana ni?..
    http://farahainnazwir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Im newbies.. belum update ape lg.. sobsob :(

    ReplyDelete